load...

Golfmatkat Marokko

Golfmatkat Marokko

Sofitel Royal Bay Resort *****

  • Agadir

Moderni, ylellinen Sofitel Agadir Royal Bay Resort sijaitsee yksityisellä, kullanhohtoisella hiekkarannalla Marokon lounaisrannikolla.

Alkaen 859 € per henkilö

Palmeraie Hotel du Golf *****

  • Marrakesch

Marrakeshin Palmeraie Hotels & Resorts – täällä tunnuslauseena on: Nauti miellyttävästä elämästä. Laaja puutarha- ja puistoalue yhdistää täällä kaksi 5* hotellia loma-asuntoalueeseen, joka tarjoaa paljon vapaa-ajan mahdollisuuksia ja oman golfkentän.

Alkaen 869 € per henkilö

Mazagan Beach & Golf Resort *****

  • El Jadida

Ylellinen Mazagan Beach & Golf Resort sijaitsee Atlantin rannikolla aivan hotellin oman, seitsemän kilometriä pitkän hiekkarannan tuntumassa. Suuri valikoima erikoisuuksia tarjoavia ravintoloita, golfkentän kauniit panoraamanäkymät ja pelilliset haasteet ja hotellin oma kasino tekevät tästä todellisen lomaparatiisin.

Alkaen 1.479 € per henkilö

Savoy Le Grand Hotel *****

  • Marrakesch

Viiden tähden Savoy Le Gran -hotelli sijaitsee Hivernage-korttelissa Marrakechin ydinkeskustassa melko lähellä Menaran puutarhoja ja kuuluisaa Djemaa el Fna -aukiota.

Alkaen 979 € per henkilö

Le Medina Thalassa Sea & Spa *****

  • Essaouira

Médina Essaouira Hotel Thalassa sea and spa - MGallery on saanut innoituksensa perinteisistä marokkolaisista riad-taloista ja hohtaa Essaouiralle tyypillisissä punaisen sävyissä.

Alkaen 979 € per henkilö

Radisson Blu Hotel Marrakech Carre Eden *****

  • Marrakesch

Uusi viiden tähden hotelli Radisson Blu sijaitsee keskellä vilkasta Guelizin kaupunginosaa kaupungin uudessa osassa. Se on ihanteellinen tukikohta, josta voi lähteä tutkimaan uuttaa Marrakechiä ja sen kauppoja, ravintoloita ja viihdetarjontaa.

Alkaen 999 € per henkilö

Sofitel Essaouira Mogador Golf & Spa *****

  • Essaouira

Sofitel Essaouira Golf & Spa Resortissa moderni suunnittelu, perinteinen souiri-kulttuuri sekä panoraamanäkymä golfkentälle, dyyneille ja merelle yhdistyvät sopusointuiseksi kokonaisuudeksi.

Alkaen 899 € per henkilö

Hyatt Place Taghazout Bay *****

  • Agadir

Agadirin lähellä sijaitsevassa 5* Hyatt Hotelissa voi tuntea olevansa kuin tuhannen ja yhden yön saduissa. Ylellinen rantahotelli on vasta vuoden ikäinen. Kahdessa tasossa on 152 huonetta, joissa on kaikki mukavuudet. Rentoutumiseen on tarjolla iso kylpyläalue, johon kuuluu poreallas, hamam-sauna ja palmujen reunustama ulkoallas avarassa puutarhassa.

Alkaen 1.059 € per henkilö

Kenzi Menara Palace Hotel *****

  • Marrakesch

KENZI MENARA PALACE on ylellinen all inclusive -hotelli keskellä Marrakechin vanhaakaupunkia. Tämä legendaarinen maurilaistyyliin rakennettu hotelli on keidas kaupungin muurien ja vallien keskellä.

Alkaen 1.099 € per henkilö