load...

Golfmatkat Atlantin rannikko

Golfmatkat Atlantin rannikko

Sofitel Royal Bay Resort *****

  • Agadir

Moderni, ylellinen Sofitel Agadir Royal Bay Resort sijaitsee yksityisellä, kullanhohtoisella hiekkarannalla Marokon lounaisrannikolla.

Alkaen 859 € per henkilö

Mazagan Beach & Golf Resort *****

  • El Jadida

Ylellinen Mazagan Beach & Golf Resort sijaitsee Atlantin rannikolla aivan hotellin oman, seitsemän kilometriä pitkän hiekkarannan tuntumassa. Suuri valikoima erikoisuuksia tarjoavia ravintoloita, golfkentän kauniit panoraamanäkymät ja pelilliset haasteet ja hotellin oma kasino tekevät tästä todellisen lomaparatiisin.

Alkaen 1.479 € per henkilö

Le Medina Thalassa Sea & Spa *****

  • Essaouira

Médina Essaouira Hotel Thalassa sea and spa - MGallery on saanut innoituksensa perinteisistä marokkolaisista riad-taloista ja hohtaa Essaouiralle tyypillisissä punaisen sävyissä.

Alkaen 979 € per henkilö

Sofitel Essaouira Mogador Golf & Spa *****

  • Essaouira

Sofitel Essaouira Golf & Spa Resortissa moderni suunnittelu, perinteinen souiri-kulttuuri sekä panoraamanäkymä golfkentälle, dyyneille ja merelle yhdistyvät sopusointuiseksi kokonaisuudeksi.

Alkaen 899 € per henkilö

Hyatt Place Taghazout Bay *****

  • Agadir

Agadirin lähellä sijaitsevassa 5* Hyatt Hotelissa voi tuntea olevansa kuin tuhannen ja yhden yön saduissa. Ylellinen rantahotelli on vasta vuoden ikäinen. Kahdessa tasossa on 152 huonetta, joissa on kaikki mukavuudet. Rentoutumiseen on tarjolla iso kylpyläalue, johon kuuluu poreallas, hamam-sauna ja palmujen reunustama ulkoallas avarassa puutarhassa.

Alkaen 1.059 € per henkilö

Tikida Golf Palace *****

  • Agadir

Tikida Golf Palace Hotelin loistava sijainti keskellä ”sinistä” kenttää ja ylellinen marokkolainen tyyli tarjoavat huikeat puitteet. Kokonaisuuden kruunaavat upea wellness-alue, maksuton shuttle-kuljetus rannalle, sisä- ja ulkoallas sekä gourmet-ravintola.

Alkaen 699 € per henkilö

Robinson Club Agadir *****

  • Agadir

ROBINSON Club Agadir sijaitsee hiekkarannan tuntumassa kuninkaan palatsin välittömässä läheisyydessä dyynien ja palmujen ympäröimänä lyhyen kävelymatkan päässä Atlantista.

Alkaen 1.119 € per henkilö