load...

Golfmatkat Mauritius

Golfmatkat Mauritius

Constance Belle Mare Plage *****

  • Belle Mare

Constance Belle Mare Plage sijaitsee kahden kilometrin mittaisella valkoisella hiekkarannalla suojaisassa lahdessa Mauritiuksen itärannikolla. Se yhdistää harmonisesti trooppisen luonnon ja tyylikkyyden, joita Constance Hotels & Resorts tarjoaa.

Alkaen 769 € per henkilö

La Pirogue Resort & Spa *****

  • Flic en Flac

Legendaarinen ja juuri remontoitu La Pirogue Resort & Spa tarjoaa vierailleen kaikkiaan 248 bungalowia, paviljonkia ja sviittiä, joista on näkymä puutarhaan ja merelle.

Alkaen 915 € per henkilö

Long Beach Golf & Spa Resort *****

  • Belle Mare

Tämä aktiivirentoutumiseen sopiva lifestyle-hotelli tarjoaa kaikkiaan 255 huonetta ja sviittiä, jotka kaikki ovat meren puolella, upealla Belle Maren rannalla.

Alkaen 979 € per henkilö

Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa *****

  • Le Morne

Tyylikäs Dinarobin-hotelli sijaitsee Unescon maailmanperintöluetteloon kuuluvan Morne Brabant -vuoren juurella Mauritiuksen arvostetuimpiin kuuluvalla alueella. Siinä on tarjolla vain huvila- ja sviittimajoitusta.

Alkaen 1.129 € per henkilö

Heritage The Villas *****

  • Bel Ombre

Heritage The Villas -hotellin ympäristöä ovat maalauksellinen Domaine de Bel Ombre lumivalkoisine hiekkarantoineen, henkeäsalpaavat turkoosit laguunit, mustat tuliperäiset kalliot ja smaragdinvihreät sokeriruokopellot.

Alkaen 1.399 € per henkilö

Constance Le Prince Maurice *****

  • Poste de Flacq

Constance Le Prince Maurice on puhtaan luksuksen ilmentymä, romanttinen piilopaikka, jossa vapaus yhdistyy vaikuttavaan arkkitehtoniseen suunnitteluun.

Alkaen 1.399 € per henkilö

Four Seasons Resort Mauritius at Anahita *****

  • Beau Champ

Luonnollinen, moderni, maalaishenkinen ja ylellinen – kaikki nämä ominaisuudet yhdistyvät Four Seasons Resort Mauritius at Anahitassa, joka on suuri luksushotelli omassa rauhassaan.

Alkaen 2.075 € per henkilö