load...

Golfmatkat Portugali

Golfmatkat Portugali

Praia Del Rey Marriott Golf & Beach Resort *****

  • Obidos

Lissabonin pohjoispuolella Portugalin länsirannikolla sijaitseva Praia D´El Rey tarjoaa ylellisyyttä ja rauhaa. Marriott Hotelin 177 deluxe-huoneesta on henkeäsalpaavat näkymät Obidosin rannoille ja golfkentälle.

Alkaen 599 € per henkilö

Dolce Camporeal Lisboa *****

  • Turcifal

Viinitarhojen ja kukoistavan luonnon ympäröimä golfhotelli, jolla on oma 18 reiän kenttä, täyttää kaikki toiveet.

Alkaen 599 € per henkilö

Quinta da Marinha Resort *****

  • Cascais

Quinta da Marinha -luksushotelli on keskellä Sintra-Cascaisin luonnonpuistoa – joka muuten kuuluu Unescon maailman kulttuuriperintöön – ja tarjoaa henkeäsalpaavan näköalan Atlantin rannikolle. Täällä erityisesti golfaajia hemmotellaan.

Alkaen 649 € per henkilö

Evolutee Royal Obidos Hotel & Spa *****

  • Obidos

Portugalin Hopearannikko on todellinen luonnon ihme. Täällä Oesten alueella vain 45 minuutin matkan päässä Lissabonista on Royal Obidos Spa & Golf Resort, johon sisältyy vuonna 2014 avattu viiden tähden Hotel Evolutee.

Alkaen 699 € per henkilö

Sheraton Cascais Resort *****

  • Cascais

Viiden tähden Sheraton Cascais Resort sijaitsee keskellä Quinta da Marinhan luonnonpuistoa Cascaisissa. Hotelli tarjoaa 139 tyylikkäästi sisustettua Deluxe- ja perhehuonetta sekä sviittiä – ja lasiterassiravintolassa pääsee nauttimaan kevyestä, herkullisesta ruoasta lifestyle-ympäristössä.

Alkaen 849 € per henkilö

Monte Da Quinta Resort *****

  • Vale do Lobo

Euroopan läntisimmässä pisteessä sijaitseva Monte da Quinta Resort on Algarven suosituimpia lomakohteita ja suurimpia golfkohteita.

Alkaen 869 € per henkilö

Robinson Club Quinta da Ria *****

  • Vila Nova de Cacela

Robinson Club Quinta da Ria (285 huonetta) hurmaa unelmasijainnillaan Ria Formosan laguunimaisen luonnonsuojelualueen keskellä Portugalin Algarvessa.

Alkaen 929 € per henkilö