load...

Golfmatkat Algarve

Golfmatkat Algarve

Monte Da Quinta Resort *****

  • Vale do Lobo

Euroopan läntisimmässä pisteessä sijaitseva Monte da Quinta Resort on Algarven suosituimpia lomakohteita ja suurimpia golfkohteita.

Alkaen 869 € per henkilö

Robinson Club Quinta da Ria *****

  • Vila Nova de Cacela

Robinson Club Quinta da Ria (285 huonetta) hurmaa unelmasijainnillaan Ria Formosan laguunimaisen luonnonsuojelualueen keskellä Portugalin Algarvessa.

Alkaen 929 € per henkilö

VILA VITA Parc Resort & Spa *****

  • Porches

Tämä viiden tähden piilopaikka sijaitsee 22 hehtaarin subtrooppisen puiston keskellä ja upean kalliorannikon edustalla. Se tarjoaa laajan valikoiman ylellisiä huoneita ja sviittejä sekä tilavia huviloita, joilla on oma uima-allas ja panoraamanäkymä Atlantille. Ylellinen maurilaistyylinen hotelli on vain viiden minuutin kävelymatkan päässä Praia dos Tremoçosin rannalta. Kahdeksan ravintolaa ja seitsemän baaria lupaavat monipuolisia makunautintoja.

Alkaen 999 € per henkilö

Anantara Vilamoura *****

  • Vilamoura

Algarvessa sijaitseva ylellinen viiden tähden hotelli The Anantara Vilamoura tarjoaa vaikuttavan 360º panoraamanäköalan.

Alkaen 1.129 € per henkilö

NAU Hotels & Resorts Sao Rafael Suites *****

  • Albufeira

Sinisen meren ja kullanvärisen hiekkarannan äärellä sijaitseva upea ja salattu paratiisi São Rafael on antanut nimen tälle tunnetulle, modernille ja tyylikkäälle viiden tähden hotellille.

Alkaen 1.149 € per henkilö

Conrad Algarve *****

  • Quinta do Lago

Conrad Algarve -hotelli sijaitsee Quinta do Lagon golf- ja lomakohteessa, melko lähellä Faron kaupunkia. Se on Algarven miellyttävimpiä viiden tähden hotelleja.

Alkaen 1.299 € per henkilö