load...

Golfmatkat Espanja

Golfmatkat Espanja

Barcelo Montecastillo Golf & Spa Resorts *****

  • Jerez de la Frontera

Barcelo Montecastillo Golf & Sports Resort on intohimoisten golfaajien rauhallinen keidas. Jerez De La Fronteran kaupungin laidalla sijaitseva upea viiden tähden hotelli on hiljattain remontoitu, ja sen ympäristöön kuuluvat suurenmoinen luonto ja 1800-luvulta peräisin oleva linna.

Alkaen 459 € per henkilö

Melia Villaitana ****

  • Alicante

Hotelli Meliá Villaitana on ainutlaatuinen, vaikuttava yhdistelmä Välimeren alueen arkkitehtuuria ja nykyajan mukavuuksia. Tämä neljän tähden hotelli on rakennettu Välimeren alueen kylän tyyliseksi ja sijaitsee kahden golfkentän välissä.

Alkaen 529 € per henkilö

Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort ****

  • Cadiz

Costa de la Luzilla sijaitseva neljän tähden Elba Costa Ballena on kuin espanjalainen kylä. Siinä on 234 huonetta, ja sitä ympäröi kukoistava puutarha. Jerez de la Fronteran lentokentältä on vain 40 minuutin matka.

Alkaen 599 € per henkilö

Barcelo Costa Ballena Golf & Spa ****

  • Cadiz

Hotelli Barceló Costa Ballena Golf & Spa**** on tyypilliseen andalusialaiseen tyyliin rakennettu hotelli Costa Ballenalla, Cádizissa, Rotan ja Chipionan välissä. Hotellia vastapäätä on 27 reiän golfkenttä, ja Cádizin rannikon hienot hiekkarannat ovat välittömässä läheisyydessä.

Alkaen 599 € per henkilö

Zafiro Palace Alcudia *****

  • Alcudia

Vasta vuonna 2015 avattu tyylikäs, moderni, Välimeren alueen tyyliin rakennettu hotelli Zafiro Palace Alcudia tervehtii vieraitaan Mallorcan Puerto de Alcudiassa.

Alkaen 719 € per henkilö

Zafiro Palace Palmanova *****

  • Palmanova

Vuonna 2017 täysin remontoitu viiden tähden hotelli Zafiro Palmanova tarjoaa loman, joka on täynnä mielenkiintoisia hetkiä.

Alkaen 739 € per henkilö

Elba Palace Golf & Vital Hotel *****

  • Caleta de Fuste

Siirtomaa-ajan tyyliin suunniteltu Elba Palace Golf & Vital Hotel kauniine puuparvekkeineen ja ihastuttavine patioineen on golfaajien ja rauhaarakastavien keidas.

Alkaen 759 € per henkilö

Elba Lanzarote Royal Village Resort ****

  • Playa Blanca

Elba Lanzarote Royal Village Resortilla on rauhallinen sijainti Playa Blancan taajaman laidalla. Hotellista on vain 600 metriä merenrantaan ja paikkakunnan keskustaan, jossa on ravintoloita, baareja, pieniä kauppoja ja ostosmahdollisuuksia.

Alkaen 799 € per henkilö

Fairplay Golf & Spa Resort *****

  • Cadiz

Viehättävässä Etelä-Andalusiassa, keskellä Cadizin vuoristoa, on täysin uusittu viiden tähden hotelli ainutlaatuisena, maagisena majapaikkana. Se on suunniteltu tyypillisen andalusialaisen kylän tyyliin. Täältä löydät pieniä katuja, kauniita aukioita, valkoisia taloja ja henkeäsalpaavia panoraamanäkymiä, samoin kuin lukuisia ravintoloita, jotka tarjoavat paikallisia ja kansainvälisiä herkkuja. Lisäksi käytettävissä on yli 2 000 neliömetrin kylpylämaailma Luksushotellia ympäröi ainutlaatuinen 18 reiän golfkenttä, par 73, joka tarjoaa hurmaavaa luonnonkauneutta.

Alkaen 799 € per henkilö

Sheraton La Caleta Resort & Spa *****

  • Costa Adeje

Etelä-Teneriffan Costa Adejella sijaitseva Sheraton La Caleta Resort & Spa tarjoaa vierailleen ainutlaatuiset maisemat vuorten ja meren välissä. Subtrooppiset puutarhat, ihanat suolavesi- ja makean veden altaat, parhaat makunautinnot sekä Spa Eutonos, jonka hienoon tarjontaan kuuluvat muun muassa iglu ja kristallihöyrysauna: tämä maurilaistyyliin suunniteltu hotelli täyttää matkailijan kaikki toiveet.

Alkaen 819 € per henkilö