load...

Golfmatkat Espanja

Golfmatkat Espanja

Barcelo Montecastillo Golf & Spa Resorts *****

  • Jerez de la Frontera

Barcelo Montecastillo Golf & Sports Resort on intohimoisten golfaajien rauhallinen keidas. Jerez De La Fronteran kaupungin laidalla sijaitseva upea viiden tähden hotelli on hiljattain remontoitu, ja sen ympäristöön kuuluvat suurenmoinen luonto ja 1800-luvulta peräisin oleva linna.

Alkaen 459 € per henkilö

Melia Villaitana ****

  • Alicante

Hotelli Meliá Villaitana on ainutlaatuinen, vaikuttava yhdistelmä Välimeren alueen arkkitehtuuria ja nykyajan mukavuuksia. Tämä neljän tähden hotelli on rakennettu Välimeren alueen kylän tyyliseksi ja sijaitsee kahden golfkentän välissä.

Alkaen 529 € per henkilö

Barcelo Costa Ballena Golf & Spa ****

  • Cadiz

Hotelli Barceló Costa Ballena Golf & Spa**** on tyypilliseen andalusialaiseen tyyliin rakennettu hotelli Costa Ballenalla, Cádizissa, Rotan ja Chipionan välissä. Hotellia vastapäätä on 27 reiän golfkenttä, ja Cádizin rannikon hienot hiekkarannat ovat välittömässä läheisyydessä.

Alkaen 549 € per henkilö

Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort ****

  • Cadiz

Costa de la Luzilla sijaitseva neljän tähden Elba Costa Ballena on kuin espanjalainen kylä. Siinä on 234 huonetta, ja sitä ympäröi kukoistava puutarha. Jerez de la Fronteran lentokentältä on vain 40 minuutin matka.

Alkaen 599 € per henkilö

Zafiro Palace Alcudia *****

  • Alcudia

Vasta vuonna 2015 avattu tyylikäs, moderni, Välimeren alueen tyyliin rakennettu hotelli Zafiro Palace Alcudia tervehtii vieraitaan Mallorcan Puerto de Alcudiassa.

Alkaen 719 € per henkilö

Zafiro Palace Palmanova *****

  • Palmanova

Vuonna 2017 täysin remontoitu viiden tähden hotelli Zafiro Palmanova tarjoaa loman, joka on täynnä mielenkiintoisia hetkiä.

Alkaen 739 € per henkilö

Elba Palace Golf & Vital Hotel *****

  • Caleta de Fuste

Siirtomaa-ajan tyyliin suunniteltu Elba Palace Golf & Vital Hotel kauniine puuparvekkeineen ja ihastuttavine patioineen on golfaajien ja rauhaarakastavien keidas.

Alkaen 749 € per henkilö

Iberostar Playa de Palma *****

  • Palma

Viiden tähden Iberostar Playa de Palma on rauhan tyyssija. Valkoisen ja turkoosin sävyiset huoneet kutsuvat rentoutumaan. Ravintolan merellinen ilmapiiri kutsuu tutustumaan Välimereen ja iso allas rentoutumisen maailmaan.

Alkaen 749 € per henkilö

La Manga Club - Hotel Principe Felipe *****

  • Murcia

Murciassa sijaitseva La Manga Club-Principe Felipe on golfaajien ehdoton suosikki Kaakkois-Espanjassa. Tämä andalusialaiseen tyyliin rakennettu ensiluokkainen hotelli hurmaa ainutlaatuisella sijainnillaan: hotelli on 22 kilometrin mittaisella niemellä Välimeren ja suuren suolavesilaguunin Mar Menorin välissä.

Alkaen 769 € per henkilö

Elba Lanzarote Royal Village Resort ****

  • Playa Blanca

Elba Lanzarote Royal Village Resortilla on rauhallinen sijainti Playa Blancan taajaman laidalla. Hotellista on vain 600 metriä merenrantaan ja paikkakunnan keskustaan, jossa on ravintoloita, baareja, pieniä kauppoja ja ostosmahdollisuuksia.

Alkaen 799 € per henkilö