load...

Golfmatkat Costa de la Luz

Golfmatkat Costa de la Luz

Barcelo Montecastillo Golf & Spa Resorts *****

  • Jerez de la Frontera

Barcelo Montecastillo Golf & Sports Resort on intohimoisten golfaajien rauhallinen keidas. Jerez De La Fronteran kaupungin laidalla sijaitseva upea viiden tähden hotelli on hiljattain remontoitu, ja sen ympäristöön kuuluvat suurenmoinen luonto ja 1800-luvulta peräisin oleva linna.

Alkaen 459 € per henkilö

Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort ****

  • Cadiz

Costa de la Luzilla sijaitseva neljän tähden Elba Costa Ballena on kuin espanjalainen kylä. Siinä on 234 huonetta, ja sitä ympäröi kukoistava puutarha. Jerez de la Fronteran lentokentältä on vain 40 minuutin matka.

Alkaen 599 € per henkilö

Barcelo Costa Ballena Golf & Spa ****

  • Cadiz

Hotelli Barceló Costa Ballena Golf & Spa**** on tyypilliseen andalusialaiseen tyyliin rakennettu hotelli Costa Ballenalla, Cádizissa, Rotan ja Chipionan välissä. Hotellia vastapäätä on 27 reiän golfkenttä, ja Cádizin rannikon hienot hiekkarannat ovat välittömässä läheisyydessä.

Alkaen 599 € per henkilö

Fairplay Golf & Spa Resort *****

  • Cadiz

Viehättävässä Etelä-Andalusiassa, keskellä Cadizin vuoristoa, on täysin uusittu viiden tähden hotelli ainutlaatuisena, maagisena majapaikkana. Se on suunniteltu tyypillisen andalusialaisen kylän tyyliin. Täältä löydät pieniä katuja, kauniita aukioita, valkoisia taloja ja henkeäsalpaavia panoraamanäkymiä, samoin kuin lukuisia ravintoloita, jotka tarjoavat paikallisia ja kansainvälisiä herkkuja. Lisäksi käytettävissä on yli 2 000 neliömetrin kylpylämaailma Luksushotellia ympäröi ainutlaatuinen 18 reiän golfkenttä, par 73, joka tarjoaa hurmaavaa luonnonkauneutta.

Alkaen 799 € per henkilö