load...

Golfmatkat Teneriffa

Golfmatkat Teneriffa

Sheraton La Caleta Resort & Spa *****

  • Costa Adeje

Etelä-Teneriffan Costa Adejella sijaitseva Sheraton La Caleta Resort & Spa tarjoaa vierailleen ainutlaatuiset maisemat vuorten ja meren välissä. Subtrooppiset puutarhat, ihanat suolavesi- ja makean veden altaat, parhaat makunautinnot sekä Spa Eutonos, jonka hienoon tarjontaan kuuluvat muun muassa iglu ja kristallihöyrysauna: tämä maurilaistyyliin suunniteltu hotelli täyttää matkailijan kaikki toiveet.

Alkaen 819 € per henkilö

Las Madrigueras Golf Resort & Spa *****

  • Playa de las Americas

Etelämaalainen ilmapiiri ja miellyttävä vieraanvaraisuus kohtaavat: Pieni ja hieno, vain 57 huoneen hotelli Las Madrigueras tarjoaa siirtomaa-ajan tyyliä ja Teneriffan suurenmoisia rantamaisemia.

Alkaen 1.099 € per henkilö

Melia Hacienda Del Conde *****

  • Buenavista del Norte

Hotelli Meliá Hacienda del Conde sijaitsee Teneriffan luoteisosan suurenmoisella alueella Tenon vuoriston edustalla keskellä Buenavistan golfkenttää. Tämän upean lomahotellin ympäristö on suojeltua luonnonmaisemaa.

Alkaen 1.149 € per henkilö

The Ritz-Carlton Abama *****

  • Guia de Isora

Teneriffan luksushotelli Ritz-Carlton, Abama, hurmaa upealla kasvillisuudellaan ja henkeäsalpaavalla Atlantin-näköalallaan. Täällä Guía de Isorassa saa nauttia auringosta enemmän kuin missään muualla Espanjassa, ja se sijaitsee vain 33 kilometriin päässä Teneriffan eteläiseltä lentokentältä.

Alkaen 1.580 € per henkilö