load...

Golfmatkat Turkki

Golfmatkat Turkki

Sueno Hotel Golf Belek *****

  • Belek

Viiden tähden Sueno Hotel Golf Belekissä pannaan paljon painoa golfperinteelle. Golf on täällä kaikki kaikessa. Jopa saunaan näkyy osa golfkentästä, ja saippuat ovat golfpallon muotoisia.

Alkaen 544 € per henkilö

Cornelia De Luxe Resort *****

  • Belek

Cornelia De Luxe Resort on oikea osoite vaativille golfmatkailijoille. Tasokas viiden tähden golfhotelli tarjoaa laadukkaiden all inclusive -palvelujen lisäksi ilmapiirin, joka on Belekin rannikolla vertaansa vailla.

Alkaen 584 € per henkilö

Sirene Belek Hotel *****

  • Belek

Vastikään perusteellisesti remontoitu Sirene Belek Hotel tervehtii vieraitaan välimerelliseen tyyliin. Hotelli toimii ultra all inclusive -periaatteella, ja sen tarkoituksena on tarjota tasokkain mahdollinen palvelu ja laaja valikoima vapaa-ajan toimintaa.

Alkaen 599 € per henkilö

Zeynep Golf & Spa Resort *****

  • Belek

Viiden tähden hotelli SENTIDO Zeynep Golf & Spa on suurenmoisten puutarhojen ympäröimä. Ne suorastaan kutsuvat viihtymään. Tässä erittäin hyvin hoidetussa hotellissa vieraita odottaa vaihteleva ja virkistävä loma, johon kuuluu hyvinvointipalveluita, golfia ja rentoutumista.

Alkaen 599 € per henkilö

Sueno Hotels Deluxe Belek *****

  • Belek

Toukokuussa 2015 avattu viiden tähden Sueno Deluxe Hotel on kävelymatkan päässä Sueno Golf Clubista. Kaksi kenttää: Dunes ja Pines, sulautuvat hienosti pinjametsien maisemaan, jota kauniimpaa ei voi kuvitella.

Alkaen 649 € per henkilö

Cornelia Diamond Golf Resort & Spa *****

  • Belek

Viiden tähden Cornelia Diamond Golf Resort & Spa sijaitsee Belekissä pitkän, hienosoraisen rannan äärellä ja tarjoaa golfmatkailijoille puhdasta luksusta. Erikoinen, moderni retrotyylinen arkkitehtuuri keskellä pinjalehtoja 20 hehtaarin laajuisella alueella tarjoaa rentoutumista ja toimintaa.

Alkaen 679 € per henkilö

Gloria Golf Resort *****

  • Belek

Viiden tähden Gloria Golf Resort on välimerellinen klassikko golfmatkailijoiden keskuudessa. Turkin ensimmäinen golfhotelli on 500 metrin pituisella rannalla, joka on syntynyt Acisu-joen ja Välimeren yhtymäkohtaan.

Alkaen 679 € per henkilö

Gloria Verde Resort *****

  • Belek

Vuonna 2001 avattu Gloria Verde Resort toi toimintaa alueelle. Se oli alueen ensimmäinen thalasso-hotelli, joka heijastelee hienosti meren teemaa monissa taivaallisissa hoitomuodoissa ja palveluissa.

Alkaen 724 € per henkilö

Kempinski Hotel The Dome *****

  • Belek

Palatsityyliin rakennettu viiden tähden Kempinski Hotel The Dome tekee vaikutuksen itämaisen uhkealla arkkitehtuurillaan. Ylellisen golf- ja wellness-hotellin huoneet ja sviitit ovat erittäin hyvin varustettuja, ja niissä kaikissa on marmorikylpyhuone.

Alkaen 789 € per henkilö