load...

Golfmatkat Turkki

Golfmatkat Turkki

Zeynep Hotel *****

  • Belek

Viiden tähden hotelli Zeynep Hotel on suurenmoisten puutarhojen ympäröimä. Ne suorastaan kutsuvat viihtymään. Tässä erittäin hyvin hoidetussa hotellissa vieraita odottaa vaihteleva ja virkistävä loma, johon kuuluu hyvinvointipalveluita, golfia ja rentoutumista.

Alkaen 589 € per henkilö

Cornelia De Luxe Resort *****

  • Belek

Cornelia De Luxe Resort on oikea osoite vaativille golfmatkailijoille. Tasokas viiden tähden golfhotelli tarjoaa laadukkaiden all inclusive -palvelujen lisäksi ilmapiirin, joka on Belekin rannikolla vertaansa vailla.

Alkaen 584 € per henkilö

Gloria Verde Resort *****

  • Belek

Vuonna 2001 avattu Gloria Verde Resort toi toimintaa alueelle. Se oli alueen ensimmäinen thalasso-hotelli, joka heijastelee hienosti meren teemaa monissa taivaallisissa hoitomuodoissa ja palveluissa.

Alkaen 764 € per henkilö

Voyage Belek Golf & Spa *****

  • Belek

Viiden tähden Voyage Belek Golf & Spa -hotellissa vapaudella ei ole rajoja. Tyylikäs hotelli ihastuttaa sekä innokkaita golfaajia että perheitä modernilla ja luontoystävällisellä arkkitehtuurillaan.

Alkaen 899 € per henkilö

Sirene Belek Hotel *****

  • Belek

Vastikään perusteellisesti remontoitu Sirene Belek Hotel tervehtii vieraitaan välimerelliseen tyyliin. Hotelli toimii ultra all inclusive -periaatteella, ja sen tarkoituksena on tarjota tasokkain mahdollinen palvelu ja laaja valikoima vapaa-ajan toimintaa.

Alkaen 599 € per henkilö

Cornelia Diamond Golf Resort & Spa *****

  • Belek

Viiden tähden Cornelia Diamond Golf Resort & Spa sijaitsee Belekissä pitkän, hienosoraisen rannan äärellä ja tarjoaa golfmatkailijoille puhdasta luksusta. Erikoinen, moderni retrotyylinen arkkitehtuuri keskellä pinjalehtoja 20 hehtaarin laajuisella alueella tarjoaa rentoutumista ja toimintaa.

Alkaen 679 € per henkilö

Gloria Golf Resort *****

  • Belek

Viiden tähden Gloria Golf Resort on välimerellinen klassikko golfmatkailijoiden keskuudessa. Turkin ensimmäinen golfhotelli on 500 metrin pituisella rannalla, joka on syntynyt Acisu-joen ja Välimeren yhtymäkohtaan.

Alkaen 679 € per henkilö

Robinson Club Nobilis *****

  • Belek

Rehevää vihreyttä ja tuoksuvia pinjoja silmänkantamattomiin: Belekin Robinson Club Nobilis tarjoaa vierailleen erityisiä lomaelämyksiä.

Alkaen 814 € per henkilö

Gloria Serenity Resort *****

  • Belek

Viiden tähden Gloria Serenity Resortissa golfmatkailijat saavat nauttia luksuksesta, mukavuudesta ja luonnonkauneudesta. Jokainen majoituskohde on täällä suunniteltu erikseen.

Alkaen 859 € per henkilö