load...

Concorde Green Park Palace

Tunisia - Monastir - Port el Kantaoui

Tämä vasta vuonna 2016 avattu hotelli sijaitsee aivan Kantaouin hienolla hiekkarannalla Monastirin pohjoispuolella. Se on keskellä laajaa puutarha-aluetta ja Port El Kantouin vilkkaan huvivenesataman lähituntumassa. Port el Kantaouin 36 reiän golfkenttä sijaitsee välittömässä läheisyydessä.  Teemaravintoloiden lisäksi matkaajaa odottavat pääravintola, jossa on saatavana erikoisia buffet-aterioita, lukuisat baarit, merivesiuimahalli ja allasalue sekä omalla porealtaalla varustetut sviitit. Tarjolla on runsaasti viihdeohjelmaa päivällä ja illalla sekä thalassohoitokeskus ja miniklubi.

Ajankohdat 1hh-lisä

* kaikki hinnat 7 yötä, kahden hengen huoneessa, henkeä kohti

Huomautus: Lennot ja matkatavarakuljetukset eivät sisälly hintaan, tarjoamme nämä nykyhinnoin. Pyynnöstä ryhmäalennus 8 hengen ryhmästä alkaen. Joulun ja uudenvuoden aikaan peritään pakolliset lisämaksut. Monissa hotelleissa voimme tarjota myös muita ateriavaihtoehtoja ja golfkenttiä.


Concorde Green Park Palace

Maakohtainen luokka:
4 *

Hotelli:
hiekkaranta, savuttomat huoneet, Oma golfkenttä, rannalla, rauhallinen sijainti
Huonetyyppi:
3hh, perhehuone, Junior Suite
Huoneet:
ilmastointi, huonekassakaappi, puhelin, satelliitti-tv, kylpyamme, parveke, hiustenkuivain
Näkymät:
meri, golfkenttä, puutarha
Hotellin varustus:
satelliitti-tv, À la carte - ravintola(t), aurinkovarjo, vastaanotto, rantabaari, ulkoallas, pysäköintialue, kahvila(t), ravintola(t), Aktiviteettejä, baari(t), Golfkenttä, WLAN, fittings-eveningshows, fittings-deckchairs, allasbaari, aurinkoterassi

Golf Club Golf International El Kantaoui

Monastir/Port el Kantaoui