load...

SUPERTARJOUKSET

Iberostar Playa de Palma *****

  • Palma

Viiden tähden Iberostar Playa de Palma on rauhan tyyssija. Valkoisen ja turkoosin sävyiset huoneet kutsuvat rentoutumaan. Ravintolan merellinen ilmapiiri kutsuu tutustumaan Välimereen ja iso allas rentoutumisen maailmaan.

Alkaen 699 € per henkilö

Aphrodite Hills Resort *****

  • Paphos

Tämä viiden tähden hotelli sijaitsee idyllisesti kukkulalla upean maiseman ympäröimänä Afrodite-kallion lähellä.

Alkaen 699 € per henkilö

Gloria Verde Resort *****

  • Belek

Vuonna 2001 avattu Gloria Verde Resort toi toimintaa alueelle. Se oli alueen ensimmäinen thalasso-hotelli, joka heijastelee hienosti meren teemaa monissa taivaallisissa hoitomuodoissa ja palveluissa.

Alkaen 699 € per henkilö

Korineum Golf & Beach Resort *****

  • Girne

Ylellinen Korineum Golf Resort sijaitsee Bespamark-vuoriston ja Välimeren välillä. Kyproksen pohjoisosassa sijaitsevalla ensiluokkaisella viiden tähden hotellilla on oma, hoidettu 18 reiän golfkenttä ja yksityinen ranta.

Alkaen 715 € per henkilö

Gloria Serenity Resort *****

  • Belek

Viiden tähden Gloria Serenity Resortissa golfmatkailijat saavat nauttia luksuksesta, mukavuudesta ja luonnonkauneudesta. Jokainen majoituskohde on täällä suunniteltu erikseen.

Alkaen 869 € per henkilö

Cornelia Diamond Golf Resort & Spa *****

  • Belek

Viiden tähden Cornelia Diamond Golf Resort & Spa sijaitsee Belekissä pitkän, hienosoraisen rannan äärellä ja tarjoaa golfmatkailijoille puhdasta luksusta. Erikoinen, moderni retrotyylinen arkkitehtuuri keskellä pinjalehtoja 20 hehtaarin laajuisella alueella tarjoaa rentoutumista ja toimintaa.

Alkaen 869 € per henkilö

The Westin Resort Costa Navarino *****

  • Messini

Kreikan Messeniassa sijaitsevan Westin Resort Costa Navarinon ympäristöä leimaavat kristallinkirkas meri, unelmarannat ja seudun runsas kulttuurihistoria.

Alkaen 899 € per henkilö

Kempinski Hotel Bahia *****

  • Estepona

Kauneinta Andalusiaa: Esteponan ja Puerto Banusin jahtisataman välillä sijaitsevassa viiden tähden hotelli Bahíassa kävijä tuntee siirtyvänsä kuin toiseen aikaan. Täällä yhdistyvät täydellisesti nykyajan luksus ja historiallinen perintö.

Alkaen 899 € per henkilö

Olympic Lagoon Resort Paphos *****

  • Paphos

Tämä viiden tähden hotelli sijaitsee aivan Paphoksen rannalla. Tilavassa hotellissa on viisi ulkoallasta, viisi ravintolaa, tenniskenttä, kylpylä, kuntosali ja sisäallas.

Alkaen 899 € per henkilö