load...

SUPERTARJOUKSET

Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort ****

  • Cadiz

Costa de la Luzilla sijaitseva neljän tähden Elba Costa Ballena on kuin espanjalainen kylä. Siinä on 234 huonetta, ja sitä ympäröi kukoistava puutarha. Jerez de la Fronteran lentokentältä on vain 40 minuutin matka.

Alkaen 599 € per henkilö

Voyage Belek Golf & Spa *****

  • Belek

Viiden tähden Voyage Belek Golf & Spa -hotellissa vapaudella ei ole rajoja. Tyylikäs hotelli ihastuttaa sekä innokkaita golfaajia että perheitä modernilla ja luontoystävällisellä arkkitehtuurillaan.

Alkaen 639 € per henkilö

Cornelia Diamond Golf Resort & Spa *****

  • Belek

Viiden tähden Cornelia Diamond Golf Resort & Spa sijaitsee Belekissä pitkän, hienosoraisen rannan äärellä ja tarjoaa golfmatkailijoille puhdasta luksusta. Erikoinen, moderni retrotyylinen arkkitehtuuri keskellä pinjalehtoja 20 hehtaarin laajuisella alueella tarjoaa rentoutumista ja toimintaa.

Alkaen 709 € per henkilö

Robinson Club Quinta da Ria *****

  • Vila Nova de Cacela

Robinson Club Quinta da Ria (285 huonetta) hurmaa unelmasijainnillaan Ria Formosan laguunimaisen luonnonsuojelualueen keskellä Portugalin Algarvessa.

Alkaen 769 € per henkilö

Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spa *****

  • Estepona

Costa del Solilla Málagan maakunnassa sijaitsevalla Esteponan virkistysalueella on todellinen hotellien helmi: Viiden tähden Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spa ihastuttaa andalusialaisella charmillaan.

Alkaen 799 € per henkilö

La Manga Club - Hotel Principe Felipe *****

  • Murcia

Murciassa sijaitseva La Manga Club-Principe Felipe on golfaajien ehdoton suosikki Kaakkois-Espanjassa. Tämä andalusialaiseen tyyliin rakennettu ensiluokkainen hotelli hurmaa ainutlaatuisella sijainnillaan: hotelli on 22 kilometrin mittaisella niemellä Välimeren ja suuren suolavesilaguunin Mar Menorin välissä.

Alkaen 799 € per henkilö

Olympic Lagoon Resort Paphos *****

  • Paphos

Tämä viiden tähden hotelli sijaitsee aivan Paphoksen rannalla. Tilavassa hotellissa on viisi ulkoallasta, viisi ravintolaa, tenniskenttä, kylpylä, kuntosali ja sisäallas.

Alkaen 899 € per henkilö