load...

SUPERTARJOUKSET

Quinta da Marinha Resort *****

  • Cascais

Quinta da Marinha -luksushotelli on keskellä Sintra-Cascaisin luonnonpuistoa – joka muuten kuuluu Unescon maailman kulttuuriperintöön – ja tarjoaa henkeäsalpaavan näköalan Atlantin rannikolle. Täällä erityisesti golfaajia hemmotellaan.

Alkaen 529 € per henkilö

Thracian Cliffs Golf & Beach Resort *****

  • Kavarna

Bulgarian katseenvangitsija – Kavarnan lähellä sijaitseva Thracian Cliffs – tarjoaa Euroopassa ennennäkemättömän tasokasta golfmatkailua. Viiden tähden Thracian Cliffs Resort koostuu kahdesta kylän osasta.

Alkaen 599 € per henkilö

Cornelia De Luxe Resort *****

  • Belek

Cornelia De Luxe Resort on oikea osoite vaativille golfmatkailijoille. Tasokas viiden tähden golfhotelli tarjoaa laadukkaiden all inclusive -palvelujen lisäksi ilmapiirin, joka on Belekin rannikolla vertaansa vailla.

Alkaen 604 € per henkilö

Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort ****

  • Cadiz

Costa de la Luzilla sijaitseva neljän tähden Elba Costa Ballena on kuin espanjalainen kylä. Siinä on 234 huonetta, ja sitä ympäröi kukoistava puutarha. Jerez de la Fronteran lentokentältä on vain 40 minuutin matka.

Alkaen 629 € per henkilö

Voyage Belek Golf & Spa *****

  • Belek

Viiden tähden Voyage Belek Golf & Spa -hotellissa vapaudella ei ole rajoja. Tyylikäs hotelli ihastuttaa sekä innokkaita golfaajia että perheitä modernilla ja luontoystävällisellä arkkitehtuurillaan.

Alkaen 639 € per henkilö

Praia Del Rey Marriott Golf & Beach Resort *****

  • Obidos

Lissabonin pohjoispuolella Portugalin länsirannikolla sijaitseva Praia D´El Rey tarjoaa ylellisyyttä ja rauhaa. Marriott Hotelin 177 deluxe-huoneesta on henkeäsalpaavat näkymät Obidosin rannoille ja golfkentälle.

Alkaen 639 € per henkilö

The Westin Resort Costa Navarino *****

  • Messini

Kreikan Messeniassa sijaitsevan Westin Resort Costa Navarinon ympäristöä leimaavat kristallinkirkas meri, unelmarannat ja seudun runsas kulttuurihistoria.

Alkaen 699 € per henkilö

Gloria Verde Resort *****

  • Belek

Vuonna 2001 avattu Gloria Verde Resort toi toimintaa alueelle. Se oli alueen ensimmäinen thalasso-hotelli, joka heijastelee hienosti meren teemaa monissa taivaallisissa hoitomuodoissa ja palveluissa.

Alkaen 699 € per henkilö

The Ritz-Carlton Penha Longa Resort *****

  • Sintra

Pehmeiden kukkulamaisemien, upeiden puutarhojen ja rauhallisten vuoristojärvien keskellä sijaitseva Penha Longa Resort on ainutlaatuinen tilaisuus tutustua Portugalin kauneuteen palazzo-tyylisestä historiallisesta majapaikasta käsin.

Alkaen 699 € per henkilö

Sheraton Soma Bay Resort *****

  • Hurghada

Meren rannalla Hurghadassa Soma Bayssa sijaitseva hotelli Sheraton Soma Bay Resort Golf & SPA on täydellinen valinta kaikille, jotka viihtyvät veden äärellä.

Alkaen 719 € per henkilö