load...

SUPERTARJOUKSET

Cornelia De Luxe Resort *****

  • Belek

Cornelia De Luxe Resort on oikea osoite vaativille golfmatkailijoille. Tasokas viiden tähden golfhotelli tarjoaa laadukkaiden all inclusive -palvelujen lisäksi ilmapiirin, joka on Belekin rannikolla vertaansa vailla.

Alkaen 604 € per henkilö

The Ritz-Carlton Penha Longa Resort *****

  • Sintra

Pehmeiden kukkulamaisemien, upeiden puutarhojen ja rauhallisten vuoristojärvien keskellä sijaitseva Penha Longa Resort on ainutlaatuinen tilaisuus tutustua Portugalin kauneuteen palazzo-tyylisestä historiallisesta majapaikasta käsin.

Alkaen 699 € per henkilö

Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spa *****

  • Estepona

Costa del Solilla Málagan maakunnassa sijaitsevalla Esteponan virkistysalueella on todellinen hotellien helmi: Viiden tähden Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spa ihastuttaa andalusialaisella charmillaan.

Alkaen 799 € per henkilö

Voyage Belek Golf & Spa *****

  • Belek

Viiden tähden Voyage Belek Golf & Spa -hotellissa vapaudella ei ole rajoja. Tyylikäs hotelli ihastuttaa sekä innokkaita golfaajia että perheitä modernilla ja luontoystävällisellä arkkitehtuurillaan.

Alkaen 799 € per henkilö

The Westin Resort Costa Navarino *****

  • Messini

Kreikan Messeniassa sijaitsevan Westin Resort Costa Navarinon ympäristöä leimaavat kristallinkirkas meri, unelmarannat ja seudun runsas kulttuurihistoria.

Alkaen 899 € per henkilö