load...

Cornelia De Luxe Resort

Turkki - Turkin Rivieralla - Belek


Hotelli: Cornelia De Luxe Resort

Cornelia De Luxe Resort on oikea osoite vaativille golfmatkailijoille. Tasokas viiden tähden golfhotelli tarjoaa laadukkaiden all inclusive -palvelujen lisäksi ilmapiirin, joka on Belekin rannikolla vertaansa vailla. Hotelli hurmaa modernilla sisustuksellaan ja hienoilla ulkoalueillaan pinjantuoksujen keskellä. Täällä riittää urheilu- ja liikuntamahdollisuuksia jokaisen makuun. David Leadbetterin johtama golfakatemia tarjoaa paljon hienoja hetkiä golfpallojen parissa läheisellä 27 reiän Cornelia Nick Faldo -kentällä. Myös uintimahdollisuudet hakevat vertaistaan – käytettävissä on useita sisä- ja ulkoaltaita. Kahdessa kerroksessa toimiva Crassula Eco Spa hemmottelee kehoa, mieltä ja sielua täysin biologisilla tuotteillaan ja aidoilla hoitomuodoillaan.


Huomautus: Lennot ja matkatavarakuljetukset eivät sisälly hintaan, tarjoamme nämä nykyhinnoin. Pyynnöstä ryhmäalennus 8 hengen ryhmästä alkaen. Joulun ja uudenvuoden aikaan peritään pakolliset lisämaksut. Monissa hotelleissa voimme tarjota myös muita ateriavaihtoehtoja ja golfkenttiä.


Cornelia De Luxe Resort

Maakohtainen luokka:
5 *

Hotelli:
hiekkaranta, Oma golfkenttä, rannan lähistöllä, savuttomat huoneet, sopii perheille, sopii vammaisille
Huonetyyppi:
1hh, 2hh, perhehuone, studio
Huoneet:
hiustenkuivain, huonekassakaappi, ilmastointi, jääkaappi, keskuslämmitys, kylpyamme, kylpyhuone, minibaari, parveke, puhelin, suihku, terassi
Näkymät:
allasnäkymä, golfkenttä, meri, sivuttainen merinäkymä
Hotellin varustus:
Aktiviteettejä, aurinkoterassi, aurinkovarjo, baari(t), disko, Fitnesscenter, fittings-deckchairs, fittings-eveningshows, Golfkenttä, hissi, huonekassakaappi, huonepalvelu, kahvila(t), kampaamo, konferenssitila, lastenallas/-alue, leikkipaikka, liikkeitä, pesulapalvelu, pysäköintialue, ravintola(t), satelliitti-tv, ulkoallas, vastaanotto, WLAN, À la carte - ravintola(t)
Golf Club Cornelia Nick Faldo

27 reiän golfkenttä  |  28 HCP miehet  |  36 HCP naiset

Golf Club Cornelia Nick Faldo

Turkin Rivieralla/Belek