load...

Cornelia Diamond Golf Resort & Spa

Turkki - Turkin Rivieralla - Belek


Hotelli: Cornelia Diamond Golf Resort & Spa

Viiden tähden Cornelia Diamond Golf Resort & Spa sijaitsee Belekissä pitkän, hienosoraisen rannan äärellä ja tarjoaa golfmatkailijoille puhdasta luksusta. Erikoinen, moderni retrotyylinen arkkitehtuuri keskellä pinjalehtoja 20 hehtaarin laajuisella alueella tarjoaa rentoutumista ja toimintaa. Hotellin oma 27 reiän golfkenttä ”Cornelia Faldo Course” on brittiläisen golflegendan Nick Faldon suunnittelema, ja se on kuin luotu täydellistä golflyöntiä varten. Pelin jälkeisestä rentoutumisesta huolehtii Zen-vaikutteinen ”Crassula Spa”, joka tarjoaa Kaukoidän hoitomuotojen lisäksi viini- ja yrttikylpyjä sekä 24 karaatin kultasovelluksia. Vaikuttava hotellikonsepti ihastuttaa niin golfmatkailijoita, aktiivilomailijoita kuin perheitäkin.


Huomautus: Lennot ja matkatavarakuljetukset eivät sisälly hintaan, tarjoamme nämä nykyhinnoin. Pyynnöstä ryhmäalennus 8 hengen ryhmästä alkaen. Joulun ja uudenvuoden aikaan peritään pakolliset lisämaksut. Monissa hotelleissa voimme tarjota myös muita ateriavaihtoehtoja ja golfkenttiä.


Cornelia Diamond Golf Resort & Spa

Maakohtainen luokka:
5 *

Hotelli:
Oma golfkenttä, rannalla, rauhallinen sijainti, savuttomat huoneet, sopii perheille
Huonetyyppi:
1hh, 2hh, perhehuone, suite, villa
Huoneet:
huonekassakaappi, ilmastointi, minibaari, parveke, puhelin, suihku
Näkymät:
allasnäkymä, golfkenttä, meri, puutarha, vuoristo
Hotellin varustus:
Aktiviteettejä, allasbaari, aurinkoterassi, aurinkovarjo, baari(t), boutique-liikkeitä, disko, Fitnesscenter, fittings-deckchairs, fittings-eveningshows, Golfkenttä, hissi, huonekassakaappi, huonepalvelu, kahvila(t), kampaamo, konferenssitila, lastenallas/-alue, leikkipaikka, liikkeitä, pesulapalvelu, pysäköintialue, rantabaari, ravintola(t), satelliitti-tv, sisäallas, toimintaa lapsille, ulkoallas, vastaanotto, vesiliukumäki, WLAN, À la carte - ravintola(t)
Golf Club Cornelia Nick Faldo

27 reiän golfkenttä  |  28 HCP miehet  |  36 HCP naiset

Golf Club Cornelia Nick Faldo

Turkin Rivieralla/Belek