load...

Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spa

Espanja - Costa del Sol - Estepona


Hotelli: Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spa

Costa del Solilla Málagan maakunnassa sijaitsevalla Esteponan virkistysalueella on todellinen hotellien helmi: Viiden tähden Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spa ihastuttaa andalusialaisella charmillaan. Vastaanotosta, altaista ja huoneista on suurenmoinen näköala Välimerelle. Väljät terassit ovat itsessään keitaita. Niin aktiivimatkailijoilla kuin rentoutujillakin on yllin kyllin valinnanvaraa: à la carte- ja buffetravintoloita, joissa on näytöskeittiö, erilaisia altaita sekä Thalasso Spa, jossa käytetään vuosituhannen ikäisiä hoitomuotoja. Hotelli on loistava valinta kaikentasoisille golfaajille, sillä palkittuja golfkenttiä on aivan lähituntumassa. Täällä Costa del Solin kuuluisalla golfrannikolla on yli 35 golfkenttää 40 kilometrin säteellä. Estepona Golf on vain parin kilometrin päässä hotellista. Suurenmoiset luonnonmaisemat, lukuisat järvet sekä lumoava näköala rannikolle, Gibraltarille ja Pohjois-Afrikkaan tekevät tästä 18 reiän kentästä yhden Costa del Solin suosituimmista.


Costa del Solilla Málagan maakunnassa sijaitsevalla Esteponan virkistysalueella on todellinen hotellien helmi: Viiden tähden Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spa ihastuttaa andalusialaisella charmillaan. Vastaanotosta, altaista ja huoneista on suurenmoinen näköala Välimerelle. 


Huomautus: Vuokra-autot, lennot sekä henkilöiden ja golfvarusteiden kuljetukset eivät sisälly, tarjoamme niitä teille päivän hintoihin. Pyynnöstä ryhmäalennus 8 hengen ryhmästä alkaen. Joulun ja uudenvuoden aikaan peritään pakolliset lisämaksut. Monissa hotelleissa voimme tarjota myös muita ateriavaihtoehtoja ja golfkenttiä.


Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spa

Maakohtainen luokka:
5 *

Huonetyyppi:
1hh, 2hh
Huoneet:
huonekassakaappi, ilmastointi, kylpyamme, minibaari, satelliitti-tv, suihku
Hotellin varustus:
baari(t), Fitnesscenter, huonekassakaappi, pysäköintialue, ravintola(t), satelliitti-tv, ulkoallas, vastaanotto, WLAN, À la carte - ravintola(t)

27 reiän golfkenttä  |  28 HCP miehet  |  34 HCP naiset

Golf Club Almenera

Costa de la Luz/Cadiz


18 reiän golfkenttä  |  36 HCP miehet

Golf Club Valle Romano

Costa del Sol/Estepona


18 reiän golfkenttä  |  28 HCP miehet  |  36 HCP naiset

Golf Club Alcaidesa Links

Costa de la Luz/Cadiz


18 reiän golfkenttä

Golf Club La Canada

Costa de la Luz/Cadiz


Golf Club San Roque Old / New

18 reiän golfkenttä  |  28 HCP miehet

Golf Club San Roque Old / New

Costa del Sol/Estepona