load...

Gloria Serenity Resort

Turkki - Turkin Rivieralla - Belek


Hotelli: Gloria Serenity Resort

Viiden tähden Gloria Serenity Resortissa golfmatkailijat saavat nauttia luksuksesta, mukavuudesta ja luonnonkauneudesta. Jokainen majoituskohde on täällä suunniteltu erikseen. Fengshui-periaatteen tuntee jo sisääntuloaulassa. Hiljattain avattu 45 reiän golfkenttä on lajissaan Turkin suurin ja lupaa täydellisen pelinautinnon. Keskellä avaraa, syvänvihreää luontoa kohtaavat kaksi 18 reiän mestaruuskenttää, Gloria Old Course ja Gloria New Course, sekä 9 reiän akatemiakenttä Gloria Verde Course, jotka tarjoavat paljon vaihtelevia esteitä. 3 000 neliömetrin laajuinen driving range on Turkin suurin harjoitusalue, joka täyttää kaikki toiveet. Vaativan golfsession jälkeen Serenity Span ammattitaitoinen tiimi hemmottelee pelaajia moninaisilla palveluilla. Lukuisat huvilat tarjoavat upean ilmapiirin ja VIP-palvelun ja siten täydelliset puitteet lomalle. Tarjolla on esimerkiksi Pool Villa, Spa Villa ja Presidential Villa.


Huomautus: Lennot ja matkatavarakuljetukset eivät sisälly hintaan, tarjoamme nämä nykyhinnoin. Pyynnöstä ryhmäalennus 8 hengen ryhmästä alkaen. Joulun ja uudenvuoden aikaan peritään pakolliset lisämaksut. Monissa hotelleissa voimme tarjota myös muita ateriavaihtoehtoja ja golfkenttiä.


Gloria Serenity Resort

Maakohtainen luokka:
5 *

Hotelli:
Oma golfkenttä, rannalla, rannan lähistöllä, rauhallinen sijainti, savuttomat huoneet
Huonetyyppi:
1hh, 2hh, Junior Suite, perhehuone, suite, villa
Huoneet:
hiustenkuivain, huonekassakaappi, ilmastointi, kylpyamme, kylpyhuone, minibaari, parveke, puhelin, satelliitti-tv, suihku, terassi
Näkymät:
allasnäkymä, golfkenttä, meri, puutarha, sivuttainen merinäkymä, vuoristo
Hotellin varustus:
baari(t), disko, kahvila(t), konferenssitila, pesulapalvelu, ravintola(t), sisäallas, ulkoallas, vastaanotto, WLAN, À la carte - ravintola(t)
Golf Club Gloria – Old & New

18 reiän golfkenttä  |  36 HCP miehet  |  36 HCP naiset

Golf Club Gloria

Turkin Rivieralla/Belek