load...

Gloria Verde Resort

Turkki - Turkin Rivieralla - Belek


Hotelli: Gloria Verde Resort

Vuonna 2001 avattu Gloria Verde Resort toi toimintaa alueelle. Se oli alueen ensimmäinen thalasso-hotelli, joka heijastelee hienosti meren teemaa monissa taivaallisissa hoitomuodoissa ja palveluissa. Asklépion Spa & Thalasson ammattitaitoinen spa-tiimi hemmottelee esimerkiksi golfhieronnalla, joka virkistää ja helpottaa lihasjännitystä, säätelee lymfajärjestelmää, lievittää lihaskipuja ja parantaa kimmoisuutta. Se on ihanteellinen hoitomuoto ennen tai jälkeen Gloria Golf Clubilla pelatun golfsession. Klubilla on Turkin suurin golfkenttä, 45 reikää (kaksi 18 reiän mestaruuskenttää ja yksi 9-reikäinen) sekä Turkin suurin kaksikerroksinen driving range.


Huomautus: Lennot ja matkatavarakuljetukset eivät sisälly hintaan, tarjoamme nämä nykyhinnoin. Pyynnöstä ryhmäalennus 8 hengen ryhmästä alkaen. Joulun ja uudenvuoden aikaan peritään pakolliset lisämaksut. Monissa hotelleissa voimme tarjota myös muita ateriavaihtoehtoja ja golfkenttiä.


Gloria Verde Resort

Maakohtainen luokka:
5 *

Hotelli:
Oma golfkenttä, rannalla, savuttomat huoneet, sopii perheille, sopii vammaisille
Huonetyyppi:
1hh, 2hh, perhehuone, suite
Huoneet:
hiustenkuivain, huonekassakaappi, ilmastointi, kylpyhuone, minibaari, parveke, puhelin, suihku
Näkymät:
puutarha
Hotellin varustus:
Aktiviteettejä, allasbaari, baari(t), disko, Fitnesscenter, fittings-deckchairs, Golfkenttä, hissi, huonekassakaappi, huonepalvelu, kampaamo, konferenssitila, liikkeitä, ravintola(t), sisäallas, toimintaa lapsille, ulkoallas, vastaanotto, WLAN, À la carte - ravintola(t)
Golf Club Gloria – Old & New

18 reiän golfkenttä  |  36 HCP miehet  |  36 HCP naiset

Golf Club Gloria

Turkin Rivieralla/Belek