load...

Hyatt Place Taghazout Bay

Marokko - Atlantin rannikko - Agadir


Hotelli: Hyatt Place Taghazout Bay

Agadirin lähellä sijaitsevassa 5* Hyatt Hotelissa voi tuntea olevansa kuin tuhannen ja yhden yön saduissa.  Ylellinen rantahotelli on vasta vuoden ikäinen. Kahdessa tasossa on 152 huonetta, joissa on kaikki mukavuudet. Rentoutumiseen on tarjolla iso kylpyläalue, johon kuuluu poreallas, hamam-sauna ja palmujen reunustama ulkoallas avarassa puutarhassa. Täällä voi nauttia kaikessa rauhassa Marokon auringosta. 
Läheinen Tazegzout Golf Course on edelleen harvojen tuntema hieno kenttä, joka avattiin lokakuun 2014 lopussa. Kuuluisan arkkitehdin Kyle Phillipsin suunnittelemalla kentällä syvänsininen meri on kaiken aikaa näkyvissä. Erikoinen, kivinen maisema antoi hänelle mahdollisuuden luoda todella hienoja ratoja. Täällä golfaaja voi odottaa todella kiehtovaa ja viihdyttävää peliä.  


Huomautus: Lennot ja matkatavarakuljetukset eivät sisälly hintaan, tarjoamme nämä nykyhinnoin. Pyynnöstä ryhmäalennus 8 hengen ryhmästä alkaen. Joulun ja uudenvuoden aikaan peritään pakolliset lisämaksut. Monissa hotelleissa voimme tarjota myös muita ateriavaihtoehtoja ja golfkenttiä.


Hyatt Place Taghazout Bay

Maakohtainen luokka:
5 *

Hotelli:
Oma golfkenttä, rannan lähistöllä, rauhallinen sijainti
Huonetyyppi:
1hh, 2hh
Huoneet:
huonekassakaappi, ilmastointi, minibaari, parveke, puhelin
Näkymät:
golfkenttä, meri
Hotellin varustus:
allasbaari, fittings-deckchairs, Golfkenttä, hissi, kahvila(t), kampaamo, ravintola(t), satelliitti-tv, sisäallas, ulkoallas, WLAN
 Golf Club Tazegzout

18 reiän golfkenttä

Golf Club Tazegzout

Atlantin rannikko/Agadir