load...

Las Madrigueras Golf Resort & Spa

Espanja - Teneriffa - Playa de las Americas


Hotelli: Las Madrigueras Golf Resort & Spa

Etelämaalainen ilmapiiri ja miellyttävä vieraanvaraisuus kohtaavat: Pieni ja hieno, vain 57 huoneen hotelli Las Madrigueras tarjoaa siirtomaa-ajan tyyliä ja Teneriffan suurenmoisia rantamaisemia. Jo näkymät kauniisti sisustetusta hotellihuoneesta kutsuvat golfkentälle! Majoituksen taso täyttää kaikki toiveet. Golfkärryillä tiille – vieraat pääsevät suoraan Kanarian kauneimpiin kuuluvalle golfkentälle: Las Americas! Ja hotellilta käsin pääsee nopeasti 1. tiiauspaikalle. Monet saaren nähtävyydet ovat lähellä, ja loma täällä on todellinen elämys!


Huomautus: Vuokra-autot, lennot sekä henkilöiden ja golfvarusteiden kuljetukset eivät sisälly, tarjoamme niitä teille päivän hintoihin. Pyynnöstä ryhmäalennus 8 hengen ryhmästä alkaen. Joulun ja uudenvuoden aikaan peritään pakolliset lisämaksut. Monissa hotelleissa voimme tarjota myös muita ateriavaihtoehtoja ja golfkenttiä.


Las Madrigueras Golf Resort & Spa

Maakohtainen luokka:
5 *

Hotelli:
Oma golfkenttä, rauhallinen sijainti, savuttomat huoneet
Huonetyyppi:
1hh, 2hh, suite
Huoneet:
hiustenkuivain, huonekassakaappi, ilmastointi, kylpyamme, minibaari, parveke, puhelin, suihku
Näkymät:
allasnäkymä, golfkenttä, puutarha
Hotellin varustus:
aurinkoterassi, aurinkovarjo, baari(t), Golfkenttä, huonekassakaappi, ulkoallas, vastaanotto, WLAN, À la carte - ravintola(t)
Golf Club Las Americas

18 reiän golfkenttä  |  36 HCP miehet

Golf Club Las Americas

Teneriffa/Playa de las Americas