load...

Lopesan Villa del Conde

Espanja - Gran Canaria - Maspalomas


Hotelli: Lopesan Villa del Conde

Viiden tähden Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso sijaitsee meren rannalla Gran Canarian saaren eteläosassa Melonerasin rannan välittömässä läheisyydessä. Maspalomasin majakka ja dyynien luonnonpuisto ovat aivan lähellä. Hotelli on rakennettu perinteisen kanarialaisen arkkitehtuurin mukaisesti tyypillisen saarelaiskylän tyyliin. Siinä on 56 340 m² alueella kyläaukio, puutarhoja ja lumoavia kartanotaloja riippuvine puuparvekkeineen. Huomiota kiinnittää erityisesti vastaanotto, joka jäljittelee tarkasti Gran Canarian vanhimpiin kuuluvaa kirkkoa: siinä on kaksi päätornia, kellotorni ja keskikupoli.


Huomautus: Vuokra-autot, lennot sekä henkilöiden ja golfvarusteiden kuljetukset eivät sisälly, tarjoamme niitä teille päivän hintoihin. Pyynnöstä ryhmäalennus 8 hengen ryhmästä alkaen. Joulun ja uudenvuoden aikaan peritään pakolliset lisämaksut. Monissa hotelleissa voimme tarjota myös muita ateriavaihtoehtoja ja golfkenttiä.


Lopesan Villa del Conde

Maakohtainen luokka:
5 *

Hotelli:
hiekkaranta, Oma golfkenttä, rannalla, rannan lähistöllä, rauhallinen sijainti, savuttomat huoneet, sopii perheille
Huonetyyppi:
1hh, 2hh, Junior Suite, perhehuone, suite
Huoneet:
hiustenkuivain, huonekassakaappi, ilmastointi, kylpyamme, kylpyhuone, minibaari, parveke, puhelin, satelliitti-tv
Näkymät:
allasnäkymä, meri, puutarha, sivuttainen merinäkymä, vuoristo
Hotellin varustus:
allasbaari, aurinkoterassi, aurinkovarjo, baari(t), boutique-liikkeitä, Fitnesscenter, fittings-deckchairs, Golfkenttä, hissi, huonekassakaappi, liikkeitä, pysäköintialue, rantabaari, ravintola(t), satelliitti-tv, vastaanotto, WLAN, À la carte - ravintola(t)

Golf Club Meloneras

Gran Canaria/Maspalomas