load...

Palmeraie Golf Palace

Marokko - Sisämaa - Marrakesch


Hotelli: Palmeraie Golf Palace

Marrakeshin Palmeraie Hotels & Resorts – täällä tunnuslauseena on: Nauti miellyttävästä elämästä. Laaja puutarha- ja puistoalue yhdistää täällä kaksi 5* hotellia loma-asuntoalueeseen, joka tarjoaa paljon vapaa-ajan mahdollisuuksia ja oman golfkentän.  
Moderni Palmeraie Golf Resort on ihanteellinen golfaajille; kuuluisa Palmeraie Palace edustaa puolestaan perinteistä marokkolaista arkkitehtuuria ja sopii myös lomaileville pariskunnille ja perheille. Upean viheralueen ympäröimässä Palmeraie Villagessä on 143 asuinyksikköä. Se on kuin pieni kylä, joka tarjoaa kaikki ajateltavissa olevat mukavuudet ja vapaa-ajanmahdollisuudet. Elämyksen kruunaa terassilta tai parvekkeelta aukeava näkymä lumihuippuiseen Atlasvuoristoon. Pavillon du Golf sijaitsee palmulehdossa aivan golfkentän vieressä. Ylellisen mukavat asunnot on sisustettu tyylikkäästi, ja ääretön allas tarjoaa mainiot puitteet rentouttavien lomapäivien viettämiseen. 


Huomautus: Lennot ja matkatavarakuljetukset eivät sisälly hintaan, tarjoamme nämä nykyhinnoin. Pyynnöstä ryhmäalennus 8 hengen ryhmästä alkaen. Joulun ja uudenvuoden aikaan peritään pakolliset lisämaksut. Monissa hotelleissa voimme tarjota myös muita ateriavaihtoehtoja ja golfkenttiä.


Palmeraie Golf Palace

Maakohtainen luokka:
5 *

Hotelli:
Oma golfkenttä, rauhallinen sijainti
Huonetyyppi:
1hh, 2hh, suite
Huoneet:
huonekassakaappi, ilmastointi, minibaari, parveke, puhelin
Näkymät:
allasnäkymä, golfkenttä, puutarha
Hotellin varustus:
allasbaari, Golfkenttä, satelliitti-tv, sisäallas, ulkoallas, WLAN

27 reiän golfkenttä

Golf Club Palmeraie

Sisämaa/Marrakesch