load...

Pine Cliffs Hotel, a Luxury Collection Resort, Algarve

Portugali - Algarve - Albufeira


Hotelli: Pine Cliffs Hotel, a Luxury Collection Resort, Algarve

Albufeiran Pine Cliffs Resort sijaitsee keskellä satumaista pikkusaarten maisemaa. Hotellista on näköala merelle ja hienohiekkaiselle Praia da Falésialle. Upeaa portugalilaista tyyliä edustavaa rakennusta ympäröi 70 hehtaarin laajuinen puisto ikivanhoine pinjametsineen. Viiden tähden hotelli hurmaa tyylikkäällä ilmapiirillään, jota luovat varjoisat patiot, arkadit, käsin tehdyt azulejo-laatat, hienot huonekalut sekä terrakotta- ja marmorilattiat. Kaikki majoitustilat on sisustettu äärimmäisen tyylikkäästi ja tasokkaasti. Samoin hotellin palvelu ja infrastruktuuri on ensiluokkaista.


Huomautus: Vuokra-autot, lennot sekä henkilöiden ja golfvarusteiden kuljetukset eivät sisälly, tarjoamme niitä teille päivän hintoihin. Pyynnöstä ryhmäalennus 8 hengen ryhmästä alkaen. Joulun ja uudenvuoden aikaan peritään pakolliset lisämaksut. Monissa hotelleissa voimme tarjota myös muita ateriavaihtoehtoja ja golfkenttiä.


Pine Cliffs Hotel, a Luxury Collection Resort, Algarve

Maakohtainen luokka:
5 *

Hotelli:
Oma golfkenttä, rannan lähistöllä, rauhallinen sijainti
Huonetyyppi:
1hh, 2hh, Junior Suite, suite
Huoneet:
hiustenkuivain, huonekassakaappi, ilmastointi, parveke, puhelin, satelliitti-tv, suihku
Näkymät:
allasnäkymä, golfkenttä, meri, puutarha, vuoristo
Hotellin varustus:
allasbaari, aurinkovarjo, Fitnesscenter, fittings-deckchairs, Golfkenttä, huonekassakaappi, pesulapalvelu, pysäköintialue, sisäallas, ulkoallas, vastaanotto, WLAN