load...

Robinson Club Quinta da Ria

Portugali - Algarve - Vila Nova de Cacela


Hotelli: Robinson Club Quinta da Ria

Robinson Club Quinta da Ria (285 huonetta) hurmaa unelmasijainnillaan Ria Formosan laguunimaisen luonnonsuojelualueen keskellä Portugalin Algarvessa. Vihreän paratiisin viehätyksenä on kilometrien mittainen hiekkasärkkä, jolla ei ole tungosta keskikesälläkään. Vain muutaman askeleen päässä hotellista on kaksi Portugalin parhaimpiin kuuluvaa 18 reiän golfkenttää: Quinta da Ria ja Quinta da Cima. Molemmat tarjoavat upeat näköalat laguunille ja syvänsiniselle Atlantille – ja talvellakin leudot lämpötilat ja paljon aurinkoa. Ne ovat jokaisen golfaajan unelma. Vaihtelevaan ja miellyttävään lomaan tuovat lisänsä ruoanlaittokoulu, sportstainment-ohjelmat ja suosittu WellFit®-Spa.


Huomautus: Vuokra-autot, lennot sekä henkilöiden ja golfvarusteiden kuljetukset eivät sisälly, tarjoamme niitä teille päivän hintoihin. Pyynnöstä ryhmäalennus 8 hengen ryhmästä alkaen. Joulun ja uudenvuoden aikaan peritään pakolliset lisämaksut. Monissa hotelleissa voimme tarjota myös muita ateriavaihtoehtoja ja golfkenttiä.


Robinson Club Quinta da Ria

Maakohtainen luokka:
5 *

Hotelli:
Oma golfkenttä, rauhallinen sijainti, sopii perheille
Huonetyyppi:
1hh, 2hh, 3hh, perhehuone
Huoneet:
hiustenkuivain, huonekassakaappi, ilmastointi, kylpyhuone, puhelin, satelliitti-tv, suihku
Näkymät:
puutarha
Hotellin varustus:
allasbaari, aurinkoterassi, aurinkovarjo, fittings-deckchairs, Golfkenttä, huonekassakaappi, pysäköintialue, vastaanotto, WLAN
Golf Club Quinta da Ria und Quinta da Cima

18 reiän golfkenttä  |  28 HCP miehet  |  36 HCP naiset

Golf Club Quinta da Ria und Quinta da Cima

Algarve/Vila Nova de Cacela