load...

Sheraton Soma Bay Resort

Egypti - Punainenmeri - Hurghada


Hotelli: Sheraton Soma Bay Resort

Meren rannalla Hurghadassa Soma Bayssa sijaitseva hotelli Sheraton Soma Bay Resort Golf & SPA on täydellinen valinta kaikille, jotka viihtyvät veden äärellä. Tällä tasokkaalla hotellilla on oma 800 metrin pituinen Soma Bay -lahden hiekkaranta, jonka edustalla on upea, hyväkuntoinen koralliriutta. Arkkitehtonisesti vaikuttava viiden tähden hotelli mukailee Luxorin Karnakin temppeliä. Se koostuu kahdesta kolmikerroksisesta rakennuksesta, joissa on yhteensä 326 huonetta. Suurella ulkoalueella on upea uima-allas, laajat aurinkoterassit, allas- ja rantabaari sekä Miniclub, jossa on tarjolla lastenhoito.


Huomautus: Vuokra-autot, lennot sekä henkilöiden ja golfvarusteiden kuljetukset eivät sisälly, tarjoamme niitä teille päivän hintoihin. Pyynnöstä ryhmäalennus 8 hengen ryhmästä alkaen. Joulun ja uudenvuoden aikaan peritään pakolliset lisämaksut. Monissa hotelleissa voimme tarjota myös muita ateriavaihtoehtoja ja golfkenttiä.


Sheraton Soma Bay Resort

Maakohtainen luokka:
5 *

Hotelli:
hiekkaranta, Oma golfkenttä, rannalla, savuttomat huoneet, sopii perheille
Huonetyyppi:
1hh, 2hh, 3hh, Junior Suite, perhehuone, suite
Huoneet:
hiustenkuivain, huonekassakaappi, ilmastointi, jääkaappi, kylpyhuone, minibaari, parveke, puhelin, satelliitti-tv
Näkymät:
allasnäkymä, golfkenttä, meri, puutarha, sivuttainen merinäkymä
Hotellin varustus:
aurinkoterassi, aurinkovarjo, Fitnesscenter, fittings-deckchairs, Golfkenttä, hissi, huonekassakaappi, huonepalvelu, pysäköintialue, rantabaari, ravintola(t), ulkoallas, vastaanotto, WLAN, À la carte - ravintola(t)

Golf Club The Cascades Golf at Soma Bay

Punainenmeri/Soma Bay