load...

Steigenberger Golf Resort El Gouna

Egypti - Punainenmeri - El Gouna


Hotelli: Steigenberger Golf Resort El Gouna

Steigenberger Golf Resort sijaistee suuren golfkentän yhteydessä El Gounan niemimaalla Punaisellamerellä. Tällä ylellisellä viiden tähden hotellilla on oma turkoosi laguuni ja yksityinen ranta. Hotellin 258 huonetta ja sviittiä takaavat lokoisat oltavat. Ravintola Fairways hemmottelee vieraitaan kansainvälisillä herkuilla ja seisovalla pöydällä, jonka teemat tarjoavat runsaasti vaihtelua. Hotellialueen keskellä on uima-allas ja kaksi lastenallasta. Steigenberger Wellness & Health Club Angsana Spa tarjoaa monipuoliset hyvinvointipalvelut: sauna, hieronta, kuntosali ja turkkilainen hamam-sauna.


Huomautus: Lennot ja matkatavarakuljetukset eivät sisälly hintaan, tarjoamme nämä nykyhinnoin. Pyynnöstä ryhmäalennus 8 hengen ryhmästä alkaen. Joulun ja uudenvuoden aikaan peritään pakolliset lisämaksut. Monissa hotelleissa voimme tarjota myös muita ateriavaihtoehtoja ja golfkenttiä.


Steigenberger Golf Resort El Gouna

Maakohtainen luokka:
5 *

Hotelli:
hiekkaranta, Oma golfkenttä, rannalla, rannan lähistöllä
Huonetyyppi:
1hh, 2hh, Junior Suite, perhehuone, suite
Huoneet:
hiustenkuivain, huonekassakaappi, ilmastointi, kylpyhuone, parveke, puhelin, satelliitti-tv, suihku
Näkymät:
allasnäkymä, golfkenttä, meri, puutarha
Hotellin varustus:
allasbaari, aurinkoterassi, aurinkovarjo, Fitnesscenter, fittings-deckchairs, Golfkenttä, hissi, huonekassakaappi, pysäköintialue, rantabaari, ravintola(t), satelliitti-tv, ulkoallas, WLAN, À la carte - ravintola(t)