load...

The Ritz-Carlton Abama

Espanja - Teneriffa - Guia de Isora


Hotelli: The Ritz-Carlton Abama

Teneriffan luksushotelli Ritz-Carlton, Abama, hurmaa upealla kasvillisuudellaan ja henkeäsalpaavalla Atlantin-näköalallaan. Täällä Guía de Isorassa saa nauttia auringosta enemmän kuin missään muualla Espanjassa, ja se sijaitsee vain 33 kilometriin päässä Teneriffan eteläiseltä lentokentältä. Idyllinen 469 sviitin ja huvilan hotelli sulautuu täydellisesti tuliperäiseen maisemaan. Hyvän ruuan ystävät voivat nauttia legendaarisen pääkokin Martin Berasateguin ja Ricardo Sanzin palkituista taidoista. Rentoutumaan puolestaan pääsee 2 500 m² laajuisessa hyvinvointi- ja kylpyläkeskuksessa, jossa voi nauttia muun muassa perinteisistä roomalaisista lämpökylvyistä. Hotellin alueella on yksi Espanjan kauneimmista golfkentistä: Golfclub Abama. Upea 18 reiän par 72 -kenttä on Teneriffan yhdeksästä golfkentästä ainoa, joka on Ryder Cup -pelaaja Dave Thomasin suunnittelema. Vesiesteet vaikuttavine vesiputouksineen sekä noin 300 subtrooppista puu- ja kasvilajia luovat täydelliset puitteet haastavaan peliin. Kokonaisuuteen kuuluu myös driving range noin viiden hehtaarin laajuisine harjoitusalueineen sekä golfakatemia. Kaiken kruunaavat huikeat näköalat merelle ja La Gomeran saarelle.


Huomautus: Vuokra-autot, lennot sekä henkilöiden ja golfvarusteiden kuljetukset eivät sisälly, tarjoamme niitä teille päivän hintoihin. Pyynnöstä ryhmäalennus 8 hengen ryhmästä alkaen. Joulun ja uudenvuoden aikaan peritään pakolliset lisämaksut. Monissa hotelleissa voimme tarjota myös muita ateriavaihtoehtoja ja golfkenttiä.


The Ritz-Carlton Abama

Maakohtainen luokka:
5 *

Hotelli:
Oma golfkenttä, rannalla, rannan lähistöllä, rauhallinen sijainti, savuttomat huoneet
Huonetyyppi:
2hh, 3hh, Bungalow, Junior Suite, suite, villa
Huoneet:
hiustenkuivain, huonekassakaappi, ilmastointi, kylpyhuone, minibaari, parveke, puhelin, satelliitti-tv, suihku
Näkymät:
allasnäkymä, golfkenttä, meri, puutarha, sivuttainen merinäkymä, vuoristo
Hotellin varustus:
allasbaari, aurinkoterassi, aurinkovarjo, baari(t), boutique-liikkeitä, Fitnesscenter, fittings-deckchairs, Golfkenttä, hissi, huonekassakaappi, huonepalvelu, kampaamo, liikkeitä, pesulapalvelu, pysäköintialue, rantabaari, ravintola(t), satelliitti-tv, vastaanotto, WLAN, À la carte - ravintola(t)
Golf Club Abama

18 reiän golfkenttä  |  28 HCP miehet  |  36 HCP naiset

Golf Club Abama

Teneriffa/Guia de Isora

fdgdg


Golf Club Las Americas

18 reiän golfkenttä  |  36 HCP miehet

Golf Club Las Americas

Teneriffa/Playa de las Americas