load...

The Westin Resort Costa Navarino

Kreikka - Peloponnes - Messini


Hotelli: The Westin Resort Costa Navarino

Kreikan Messeniassa sijaitsevan Westin Resort Costa Navarinon ympäristöä leimaavat kristallinkirkas meri, unelmarannat ja seudun runsas kulttuurihistoria. Tämä viiden tähden hotelli on vain 45 minuutin ajomatkan päässä Kalamatan lentokentältä, ja se tarjoaa täydellistä palvelua erityisesti golfmatkailijoille. Arkkitehtuuri heijastelee taitavasti Messenian historiaa: matalat luonnonkivirakennukset, tori kuin muinaisajoilta ja perinteinen kreikkalainen muotoilu täydentävät ylellistä tarjontaa, johon kuuluvat äärettömät altaat ja runsaat liikunta- ja wellness-mahdollisuudet. Kaiken kruunaa ainutlaatuinen merinäkymä.


Huomautus: Vuokra-autot, lennot sekä henkilöiden ja golfvarusteiden kuljetukset eivät sisälly, tarjoamme niitä teille päivän hintoihin. Pyynnöstä ryhmäalennus 8 hengen ryhmästä alkaen. Joulun ja uudenvuoden aikaan peritään pakolliset lisämaksut. Monissa hotelleissa voimme tarjota myös muita ateriavaihtoehtoja ja golfkenttiä.


The Westin Resort Costa Navarino

Maakohtainen luokka:
5 *

Hotelli:
Oma golfkenttä, rannan lähistöllä, rauhallinen sijainti
Huonetyyppi:
1hh, 2hh, perhehuone
Huoneet:
ilmastointi, kylpyamme, kylpyhuone, minibaari, parveke, puhelin, suihku
Näkymät:
meri, sivuttainen merinäkymä, vuoristo
Hotellin varustus:
allasbaari, aurinkoterassi, aurinkovarjo, Fitnesscenter, Golfkenttä, hissi, huonekassakaappi, liikkeitä, pysäköintialue, vastaanotto, WLAN, À la carte - ravintola(t)
Golf Club The Dunes Course & The Bay Course

18 reiän golfkenttä

Golf Club Costa Navarino

Peloponnes/Messini