Puhelin:
+358 409 403 200 info@matrixgolfmatkat.fiMatkusta turvallisesti – tietoa Covid-19
virukseen liittyen


Kokeneena golfmatkojen asiantuntijana Matrix Golfmatkat on jo yli kymmenen vuoden ajan toteuttanut suomalaisten golfin harrastajien unelmia matkanjärjestäjänä. Kansainväliseen tiimiimme kuuluu suomalaisia matkailualan ammattilaisia ja tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme laadukkaita ja luotettavia matkapalveluita. Tuntien golfasiakkaidemme toiveet, olemme valmiina järjestämään juuri Sinulle sopivan golfmatkan.

Matkusta turvallisesti

 • Tunnemme hotellimme ja kohteemme kuin omat taskumme
 • Oma henkilökuntamme on paikalla tälläkin hetkellä kohteessamme ja hotelleissamme
 • Seuraamme viranomaisten suosituksia ja noudatamme niitä
 • Varauksen teon yhteydessä saat henkilökohtaista palvelua sekä apua ja vinkkejä
  henkilökunnaltamme, joka on vieraillut tai asunut lomakohteissamme
 • Valitse tarkoin valikoidut palvelumme sekä hotellimme ja välty valtavan hotelliviidakoiden sekä epäselvien palveluiden kahlaukselta
 • Tarjoamme kokonaisratkaisun, jossa on mukana kaikki tarvittava alusta loppuun asti
 • Saat henkilökohtaista palvelua koko matkasi ajan, 24/7 h
 • Tarjoamme palvelua omalla kielelläsi -ennen matkaa, matkan aikana sekä tämän jälkeen.

Golfmatkailu Belekissä koronavuonna 2021

Golfkautemme jatkuu Belekissä ja suosituimmat hotellit sekä golfkentät ovat avoinna normaalisti. Ilmoita meille tarkka lentoaikataulusi ja noudamme tulijat yksityiskuljetuksillamme milloin tahansa. Kuljetukset sisältyvät aina matkapakettiemme hintaan. Varaa esimerkiksi Finnairin suora lento, joko Antalyaan tai Alanyan Gazipasan kentälle. Turkish Airlinesin kyydillä Istanbulin kautta pääset Antalyaan useampana päivänä viikossa ja voit hyödyntää heidän etuaan maksuttomasta golfbagin kuljetuksesta.
 

Tietoa Turkin matkustusrajoituksista:
01.06.2021 Turkin viranomaisten antaman tiedotteen mukaan:

 • Mikäli Suomesta Turkkiin matkustavalla on lääkärintodistus viimeisen 14 päivän sisällä annetusta koronavirusrokotteesta tai jos matkustaja on viimeisen 6 kk aikana sairastanut koronan, ei matkustajalta enää vaadita negatiivista PCR-testitulosta.
 • Mikäli ylläolevat ehdot eivät täyty, tulee matkustajan yhä hankkia itselleen negatiivinen koronavirus PCR-testitulos tehtynä aikaisintaan 72 h ennen matkaa
 • Kaikkien yli 6 v. maahan saapuvan matkailijan tulee täyttää englanninkielinen sähköinen lomake osoitteessa https://register.health.gov.tr/  tehtynä  72 h sisällä ennen matkaa.
 • Todistus vaadittavista  koronarokotteista tai sairastetusta koronaviruksesta oikeuttaa matkustamaan Turkkiin ilman testi- ja karanteenivaatimuksia. Ilman tälläistä todistusta, matkustajan tulee hankkia negatiivinen PCR- testitulos tai negatiivinen  pika-antigeenitestitulos.


 • Lomakkeen täyttäneet saavat  käyttöönsä ns. “HES”-koodin, jota tarvitaan Turkissa oleskelun aikana majoitus- ja matkailupalveluihin.  Tallenna saamasi koodi matkapuhelimeesi/ elektroniselle laitteelle tai tulosta se mukaan otettavaksi.

Vaatimukset koskien PCR-testiä, mikäli sen tarvitset::
Turkkiin saapuvilta yli 6 v. lentomatkustajilta oleva kirjallinen negatiivinen koronavirus PCR-testitulos  tulee ottaa aikaisintaan 72 h ennen lähtömaasta poistumista. Huomioi, että aika lasketaan testin tekohetkestä. Suomenkielinen todistus ei riitä, ainoastaan alkuperäinen terveystoimijan tai laboratorion kirjoittama englanninkielinen todistus on kelvollinen. Paperiversiona olevasta todistuksesta tulee käydä ilmi testinottoaika ja -paikka, tiedot testaushenkilöstä, tulos sekä tuloksenottotapa. Vain PCR – testit ovat hyväksyttyjä, tekstiviestinä tai Omakanta- tulostuksen muodossa oleva ei käy.

Todistus tulee esittää Helsingissä sekä lähtöselvityksessä että portilla ennen koneeseen nousua. Turkissa todistusta näytetään lentokenttähalliin saavuttaessa samalla kun HES- koodi tarkistetaan tai lennon aikana täytetty terveystietolomake kerätään. Saapuvien matkustajien lämpö tarkistetaan pikaisesti ja kuumeiset tulijat joutuvat koronatestiin. Paluumatkaa varten testitodistus on tarvittaessa saatavissa Belekissä oman hotellisi terveydenhoitopisteestä hintaan n. 30 €/testi (käteismaksu),.  Huomioi myös, että matkustaja on aina itse vastuussa ajankohtaisten matkustusrajoitusten selvittämisestä. Tarkista myös lentoyhtiösi vaatimukset asiaa koskien.Usein kysyttyä:

- Saanko jo maksetun matkan rahat takaisin, jos matkani peruuntuu?
Olemme parhaamme mukaan muuttaneet varauksia uusille ajankohdille ja pyrkineet palauttamaan maksuja hotellien peruutusehtoja noudattaen mahdollisimman pienin kuluin. Pahoittelemme, että pankkien rahansiirtokuluihin emme pysty vaikuttamaan, mutta yritämme kompensoida tätä jättämällä omat toimistokulumme perimättä. Joudumme anomaan etukäteen maksetut matkat takaisin hotelleilta, ja palautamme ne aina, mikäli se vaan on mahdollista. Meille on tärkeää, että asiakkaanamme voit luottavaisin mielin tehdä matkavarauksen ja suorittaa maksut turvallisesti ja joustavasti. Koronavuoden muutokset, peruutukset ja palautukset ovat hermoja raastavaa aikaa meille kaikille ja kiitämme suuresti mahtavista positiivisista palautteista, joita olemme vastaanottaneet!

- Onko matkustaminen turvallista?
Me Matrixilla emme tee tätä arviota, vaan jätämme sen viranomaisten tehtäväksi. Kehotammekin asiakkaitamme tutustumaan lomakohteen voimassaoleviin suosituksiin ja matkustusrajoituksiin. Lisätietoa on saatavissa Ulkoministeriöistä ja Terveyden- ja hyvinvoinnin laitoksilta.
 
- Voinko varata matkan luottavaisin mielin?
Kyllä voit. Seuraamme viranomaisten antamia määräyksiä ja toimimme sen mukaisesti. Emme järjestä matkoja kohteisiin, ellei se varmasti ole turvallista. Voit aina muuttaa varauksesi ajankohtaa tai peruuttaa matkasi kokonaan, mikäli kohteen tilanne sen vaatii.


Yleiset turvallisuustoimenpiteet Turkissa
Alta löydät tärkeimmät tiedot tämän hetken tilanteesta koskien Covid-19 -säädöksiä Turkissa.
 
- Sosiaalinen turvaväli:
On 1.5- 2 metriä. Turvavälien noudattamista valvotaan kaikkialla. THY:n lennoilla saatavissa on maskeja, hygieniapyyhkeitä sekä tarvittaessa jopa suojavisiireitä matkustajien käyttöön. Koneeseen nousu ja sieltä poistuminen sujuu koronasääntöjen mukaisesti. Lisätietoja on luettavissa lentoyhtiöiden omilta verkkosivuilta.
 
- Suojamaskien käyttö aikuisilla:
Maskeja tulee käyttää kaikkialla julkisissa sisätiloissa ja ulkona. Maskin käyttö hotellin sekä golfkenttien alueella on suotavaa, muttei pakollista. Henkilökunta noudattaa maskinkäyttöä myös em. alueilla.
 
- Suojamaskien käyttö lapsilla:1

Alle 6-vuotiaat lapsien ei tarvitse käyttää suojamaskia.
 
- Ulkonaliikkumiskielto:
Turkissa ei ole ulkonaliikkumiskieltoa tällä hetkellä voimassa.

- Karanteenisäännöt:
Tällä hetkellä ei ole mitään pakollisia karanteenisäännöksiä suoraan Suomesta saapuvien matkustajien tulon yhteydessä.


- Koronasäännöt Turkissa:
Viranomaisten säännöt ja rajoitukset koskevat yleisiä tiloja, hotelleja, ravintoloita ja julkista liikennettä, jotta matkailu olisi mahdollisimman turvallisesta. Koronasääntöjen noudattamista valvotaan sakkojen uhalla. Kaikki avoinna olevat hotellit ja golfklubit ovat sitoutuneet noudattamaan ohjeistusta Covid-19 viruksen leviämisen estämiseksi.
Toimenpiteitä hotelleissa ja golfkentillä koronavirusta vastaan lyhyesti:
 • Hotellihuoneet 24 h tyhjinä ennen uuden asiakkaan majoittamista, tehostettu kosketuspintojen siivous ja desinfiointi, liinavaatteiden pesu korkeissa lämpötiloissa, wc-tiloissa kertakäyttöiset hygieniatuotteet
 • Koronaturvallinen asiakkaiden vastaanotto lähikontakteja välttäen, lämmön mittaus
 • Henkilökunnan tehostettu ohjeistaminen ja valvonta toimimaan entistä hygieniavarmemmin (pakollinen maskin käyttö tai tarvittaessa suojavaatetus, säännöllinen käsien pesu ja desinfiointi sekä päivittäinen lämmön mittaus)
 • Hotellit toimivat all inclusive-periaatteella, ravintolat ja baarit ovat avoinna normaalin talvikonseptin mukaisesti. Buffetpöydät ovat suojattuja ja henkilökunta annostelee ja tarjoilee ateriat.
 • Turvavälit kaikkialla selkeästi merkattuina, kulkuopasteet lähikontaktien välttämiseksi, paljon käytössä olevien kulkuväylien ja sisäänkäyntien tehostettu siivous ja desinfiointi
 • Käsien desinfiointipisteet julkisissa tiloissa, maskeja saatavilla tarvittaessa
 • Golfautojen ja muiden vuokravälineiden säännöllinen puhdistus ja desinfiointi, oma golfauto henkilökohtaisessa käytössä koko loman ajan. Pelikentällä lipputankoon ei kosketa, pallo palautuu joko automaattisesti tai nostat vain oman pallosi reiästä
 • Kentillä ei ole bunkkeriharavoita, hiekan voi tasoittaa mailan lavalla tai jalalla

Hyvä tietää:
 • Hotellien ulkopuoliset ravintolat ja kahvilat ovat normaalisti avoinna.
 • Tupakointi ei ole sallittua kaduilla ja ulkoalueilla, joissa vähintään 2 metrin sosiaalista etäisyyttä ei voida pitää. Sama pätee myös vesipiippuihin ja muihin vastaaviin tuotteisiin.
 • Ostoskeskukset ovat auki arkisin normaalisti ja viikonloppuisin. Paikallisbussien käyttö voi olla hankalaa, mutta taksit liikennöivät normaalisti.


Koronatesti paluulentoa varten:
Useat lentoyhtiöt vaativat matkustajiltaan negatiivisen COVID-19 testituloksen. Varmista oman lentoyhtiösi viimeisin päivitys asiasta. Belekissä COVID-19 testi tehdään vaivattomasti oman hotellisi lääkärin vastaanotolla hintaan 30 €.  Olet itse vastuussa ajanvarauksesta ja testituloksen saapumisen seuraamisesta.  Ajanvarauksen yhteydessä täytät viranomaisten vaatiman lomakkeen, passista ja lentolipustasi otetaan kopio tähän liitettäväksi. Testituloksen saat sähköpostiisi 12-24 h kuluessa ja sen voi tarvittaessa pyytää tulostamaan hotellin vastaanotossa. Lentokentiltä on myös saatavissa erillinen koronavakuutus maahan saapuville matkustajille.

Muuta:
Uskomme vahvasti parempaan huomiseen ja sen myötä haluamme tarjota asiakkaillemme entistä enemmän joustavuutta matkan suunnitteluun. Varattuasi Matrix Golfmatkan voit muuttaa lähtöpäivää sekä sopia kaikista muista yksityiskohdista kanssamme, mikäli suunnitelmasi äkillisesti syystä tai toisesta muuttuvat.
 
Belekissä golfkausi jatkuu kaikesta huolimatta. Matkojen hinnat ovat edullisia ja kentillä on tilaa kaiken tasoisille pelaajille. Lentoyhtiöiden peruutusehdot ovat joustavat, joten lentovaraus kannattaa tehdä itse.  Me hoidamme majoitus- ja golfvarauksesi, kaikki kuljetukset sekä kohdetapaamisemme vastuullisesti koronasääntöjä noudattaen. Ota rohkeasti yhteyttä, vastaamme mielellämme kysymyksiisi sähköpostitse tai puhelimitse.

Lue lisää:
Ulkoministeriö
THL
Tietoa Suomen suurlähetystöstä Ankarassa koskien matkoja Turkkiin löydät täältä >>Matrix Golfmatkat ei ole vastuussa, mikäli viranomaiset muuttavat sääntöjä meille ilmoittamatta. Päivitämme verkkosivustoamme säännöllisesti, heti saatuamme vahvistettua tietoa virallisista lähteistä (27.07.2021).
X

Evästeiden avulla kerätyn tiedon ansiosta voimme tarjota sinulle parempia palveluita. Klikkaamalla `OK´ hyväksyt, että Matrix Golfmatkat kerää evästetietoa ja käyttää sitä tietosuojalain sallimissa puitteissa. Lisätietoa on luettavissa osiosta ”Evästeet”.

OK