TIETOA MEISTÄ

TIETOA MEISTÄ

Golf Tours Turkey on tunnettu jo vuosia Turkin golfrannikon lomamatkojen asiantuntijana. Kiitämme kaikkia suomalaisia golfin ystäviä, jotka ovat matkustaneet kanssamme alusta alkaen. Matrix Golfmatkat, osana kansainvälistä Matrix Travel Internationalia, syntyi vuonna 2017. Kysynnän vuoksi laajensimme tuotevalikoimaamme ja tarjoamme matkoja myös muihin golfkohteisiin oman erityisalueemme Belekin lisäksi.

Matrix Golfmatkat on nyt yli kymmenen vuoden ajan toteuttanut golfin harrastajien unelmia matkanjärjestäjänä. Kansainväliseen tiimiimme kuuluu suomalaisia matkailualan ammattilaisia ja tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme laadukkaita ja luotettavia matkapalveluita mahdollisimman kilpailukykyiseen hintaan. Tuntien golfasiakkaidemme toiveet olemme valmiina järjestämään juuri Sinulle tai ryhmällenne sopivan matkan. Meidän kanssamme asioit helposti suomen kielellä. Henkilökohtainen palvelu ja asiakastyytyväisyys on meille sydämen asia sekä hyvinä että vaikeinakin aikoina.

Teemme aina parhaamme tarjotaksemme edullisimmat hinnat toivomustesi mukaisiin matkapaketteihin sekä hoidamme kaikki matkajärjestelyt vastuullisesti tutulla Matrix- tyylillä alusta loppuun. Takaamme, että saat kaikissa muissakin kohteissamme saman laadukkaan palvelun, sillä kaikki matkaehtomme ovat EU:n standardien mukaisia.

Ota rohkeasti yhteyttä, meiltä saat aurinkoisella asenteella varustettua asiakaspalvelua!

Ystävällisin terveisin,

Matrix Golfmatkat Tiimi