Watch Now

Varaa matkasi turvallisin mielin

Kulunut vuosi on ollut haasteellinen, mutta olemme pyrkineet kääntämään ikävyydet mahdollisuuksiksi. Uskomme vahvasti parempaan huomiseen ja sen myötä haluamme tarjota asiakkaillemme entistä enemmän joustavuutta matkan suunnitteluun. Varattuasi Matrix Golfmatkan voit muuttaa lähtöpäivää sekä sopia kaikista muista yksityiskohdista kanssamme mikäli suunnitelmasi äkillisesti syystä tai toisesta muuttuvat.

Meidän kanssamme asioit helposti suomenkielellä. Henkilökohtainen palvelu ja asiakastyytyväisyys on meille sydämen asia - sekä hyvinä että vaikeinakin aikoina. Teemme aina parhaamme tarjotaksemme edullisimmat hinnat toivomustesi mukaisiin matkapaketteihin sekä hoidamme kaikki matkajärjestelysi vastuullisesti tutulla Matrix- tyylillä alusta loppuun.

Matrix Golfmatkat on kokenut golfmatkojen asiantuntija. Olemme jo yli kymmenen vuoden ajan toteuttaneet suomalaisten golfin harrastajien unelmia matkanjärjestäjänä. Kansainväliseen tiimiimme kuuluu suomalaisia matkailualan ammattilaisia ja tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme laadukkaita ja luotettavia matkapalveluita mahdollisimman kilpailukykyiseen hintaan.

Varatessasi matkasi kauttamme hyödyt seuraavista eduista:

  Muuta varauksen ajankohtaa ilman muutos- ja toimistokuluja.

  Joustavat maksuehdot, maksa matkasi sinulle sopivalla aikataululla.

●  Joustavat peruutusehdot, ei peruutusmaksuja.

●   Pandemiasta johtuva peruutus mahdollista jopa lähtöpäivänäsi ja olet taloudellisesti suojattu Covid-19:n takia.

Ota rohkeasti yhteyttä! Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin; puhelimitse, sähköpostilla & somekanavillamme!